Steg´s Maduniverset Blog
Kerneboller
Copyright STEGDesign 😉 (egen opskrift) Ingredienser: 50 g gær 1 tsk salt 1 spsk sukker 1 æg 100 g smeltet margarine 1,5 dl lunken mælk 200...
Rabarberkompot
Rabarberkompot er en traditionel dansk dessert, og selvom det præcise oprindelsessted ikke er kendt, er det en del af den danske madkultur, der værdsættes for...
Kålfad med hakket oksekød
Ingredienser 400 g hakket oksekød 1 løg, finthakket 3 fed hvidløg, presset 1,50 stødt spidskommen 1,50 tsk sød paprika 300 g gulerod, i små tern 200...
Kylling tærte
Tærtebund 50 g (blødt) smør/magarine 70 g hvedemel 30 g Havregryn eller fuldkornsmel 30 g grahamsmel ½ dl koldt vand 1 tsk. havsalt Æggemasse 3 æg...
Fudge med peanuts
Ingredienser 1 dåse kondenseret mælk 400 gram 100 gram smør 1 tsk. vanillesukker 2 spsk. sirup 120 gram sukker 200 gram saltede peanuts kan udelades 300 gram chokolade til chokoladeovertræk Sådan gør du Hæld kondenseret mælk og tilst sirup, sukker, vanilje og...
Kanelbullar
Dej 5 dl kold sødmælk50 g gær1 æg1000 g hvedemel150 g sukker10 g salt15 g stødt kardemomme150 g kold smør Remonce 200 g blødt smør200 g...
Chili sin carne
Ingredienser 1,50 tsk stødt spidskommen 1 tsk kanel 1,50 tsk stødt koriander 1 tsk røget paprika 0,50 tsk chiliflager 2 rødløg, finthakket 2 fed hvidløg, finthakket...
Cheesecake
Ingredienser: Antal personer: 8 personerRedskaber: 22 cm springform BUND: Bund V. 2 80 g mandler, ristede (fx 5 min i Airfryer på 190 grader) 150 g...

Seneste kommentarer