Steg´s Maduniverset Blog

Kerneboller med revet gulerod

Kerneboller

Copyright STEGDesign 😉 (egen opskrift) Ingredienser: 50 g gær  1 tsk salt  1 spsk sukker  1 æg  100 g smeltet margarine  1,5 dl lunken mælk  200...

Rabarberkompot

Rabarberkompot

  Rabarberkompot er en traditionel dansk dessert, og selvom det præcise oprindelsessted ikke er kendt, er det en del af den danske madkultur, der værdsættes for...

Kålfad med hakket oksekød

Kålfad med hakket oksekød

Ingredienser 400 g hakket oksekød 1 løg, finthakket 3 fed hvidløg, presset 1,50 stødt spidskommen 1,50 tsk sød paprika 300 g gulerod, i små tern 200...

Kylling tærte / pie

Kylling tærte

Tærtebund 50 g (blødt) smør/magarine  70 g hvedemel  30 g Havregryn eller  fuldkornsmel  30 g grahamsmel  ½ dl koldt vand  1 tsk. havsalt Æggemasse 3 æg...

Fudge and peanuts

Fudge med peanuts

Ingredienser 1 dåse kondenseret mælk 400 gram 100 gram smør 1 tsk. vanillesukker 2 spsk. sirup 120 gram sukker 200 gram saltede peanuts kan udelades 300 gram chokolade til chokoladeovertræk Sådan gør du Hæld kondenseret mælk og tilst sirup, sukker, vanilje og...

Kanelbullar

Dej 5 dl kold sødmælk50 g gær1 æg1000 g hvedemel150 g sukker10 g salt15 g stødt kardemomme150 g kold smør Remonce 200 g blødt smør200 g...

Chili sin carne

Ingredienser 1,50 tsk stødt spidskommen 1 tsk kanel 1,50 tsk stødt koriander 1 tsk røget paprika 0,50 tsk chiliflager 2 rødløg, finthakket 2 fed hvidløg, finthakket...

Cheesecake

Ingredienser: Antal personer: 8 personerRedskaber: 22 cm springform BUND: Bund V. 2 80 g mandler, ristede (fx 5 min i Airfryer på 190 grader) 150 g...