Pot au felt
Pot au felt En herlig kød-grøntsagsgryde fragi Frankrig. Hver egn har sin specielle måde at lave pot-au-feu på. Når retten er færdig, sies bouillo-nen og serveres...
Ingredienser 150 gram blødt smør 150 gram sukker 3 æg 2½ dl. tykmælk 250 gram hvedemel 1 tsk. vaniljepulver brug GOD vanilje, gerne ½ vaniljestang 2 tsk. bagepulver 1 økologisk citron Glasur: ca. 250 gram flormelis tilsat kogende vand. Lav den...
INGREDIENSER Dejen 100 gram bage/stegemargarine (evt. smør) 3 dl skummetmælk (300 gram) 50 gram gær 1 tsk havsalt (5 gram) 50 gram almindeligt sukker 500 gram hvedemel Fyldet 150 gram bage/stegemargarine (evt. smør) 250 gram brun farin 4 spsk fløde 9-18% (eller mælk, hvis man ikke har fløde) 2-3 spsk kagecreme...
En god bund er alt afgørende. ikke at forglemme nogle gode creme 🙂 det kan være en god nødde, chokolade, drømmekage eller brownies bund....
250 g palmin, 250 g flormelis, 100 g kakao, 3 hele æg, reven skal af i appelsin, 50 g grofthakkede hasselnødder, 50 g grofthak-kede...
(Ca. 120 stk.) 125 g mørk sirup, 250 g mørk farin, 500 g hvedemel, 125 g kartoffelmel, 375 g smør, saft og skal af...
ingredienser 150 g hvedemel 1 tsk. bagepulver 225 g sukker 5 spsk. kakao ½ tsk salt 150 g magarine 2 æg 1 tsk. vanillesukker 1...
250 g ukrydret svinefedt 500 g lys sirup 500 g sukker 10 g potaske saft af en citron 1 kg hvedemel 10 g hjortetaksalt...
2 æg 185 g sukker 2 tsk. vanille 50 g mel 1 knsp. bagepulver 2 spsk. kakao 60 g hakkede valnødder 40 g hakkede hasselnødder 75...
Ingredienser3 dl hakkede grønne urter fra haven – eller noget andet grønt, fx fennikeltop, persille, grønkål eller basilikum1-2 fed hvidløg 50 g grofthakket parmesan 75 g...
Tror dette bliver årets sidste oplæg på hjemmesiden med simremad, vinterspise. Men på en kold vinterdag, så er der ikke noget bedre og heller ikke meget...
Seneste kommentarer