Steg´s Maduniverset Blog

Osse buko

Tror dette bliver årets sidste oplæg på hjemmesiden med simremad, vinterspise. Men på en kold vinterdag, så er der ikke noget bedre og heller ikke meget...

Høns I Asparges

Høns I Asparges

  Høns i Asparges – serveret i Tartelleter (til 25 stk (8 personer som aftensmad og 12 som forret)) Ingredienser: 1 høne 2 løg 4 gulerødder...

Dobbelt Chocolate Chip Cookies

(ca. 16 stk) Ingredienser: 200g blødt smør 200g sukker ½ tsk vanilje essens 1 stort æg 225g hvedemel en knivsspids salt 1 tsk natron 115g hvide...

Trifli

til 4 pers. ingredienser: 50 gr. små makroner ( ca 8 stk.) 1 spsk. Madeira (orange likør) 2 æg 30 gr. melis 2 1/2 dl. sødmælk...

Tunmusse

Denne ret, har min kone Helle lavet mange gange, gerne når der er gæster som forret. også velegnet til det store frokost bord ingredienser: 5 bl....

Kaviar rand

Ingredienser: 1 gl. sort kaviar 3 bl. husblas 100 gr. mayonnaise saft af 1/2 citron 1/2 tsk. karry 3 dl. piskefløde salt Tilbehør: rejer hårkogte æg...

Ananasfromage

Her er der endnu en fra frøken Marie Skov, kogebog for unge husmødre, 1. udgaven har snart 100 års fødselsdag Ingredienser: 250 gr. ananas 35 gr....

Appelsinfromage

4 pers. Fra Marie Skov kogebog ingredienser: Saft af 4 store appelsiner Saft af en citron 100 gr. melis 2 æg 6 blade husblas 4 dl....

Citronfromage

Denne dessert, er meget gammel, men tror aldrig den ryger helt i glemmebogen. For tiden er den blevet meget populær igen. opskriften er fra min mors...

Burger Bolle

Den perfekte bolle til din coleslaw og pulled pork burger       Burgerboller 6 stk. 3½ dl lunken vand 175 g durummel 450 g hvedemel 1½ spsk. vindruekerneolie...