Steg´s Maduniverset Blog

Den du ved nok

Den du ved nok, har jeg nok bagt i ca. 30 år. Nu ligger den alle steder på nettet, men synes også den hører til her....

Finsk Brød

Ingredienser. dej 200 gr mel 170 gr smør 50 gr melis pynt: æg 100 gr hakkede mandler perlesukker fremgangsmåde: Smør, mel og sukker samles til en...

Jødekager

ingridenser: Dej 150 gr mel 125 gr. smør 60 gr melis 1/2 æggeblomme 10 gr søde mandler 1/2 tsk. kardemomme 1/4 tsk. Natron rev. skal af...

Brunsviger

Brunsviger er let at lave, kræver ikke mange ingredienser og smager dejligt, Brunsviger er også godt hvis man skal være mange. Så kan portionen fordobles eller...

Røget laks med friske grønne asparges og krydderurter dressing

Røget laks med friske grønne asparges og krydderurter dressing

Ingredienser: 300  g. koldrøget laks i skiver 1  bdt. blancherede grønne asparges Dressing: 1.5  dl. creme fraiche 38% 0.5  dl. mayonnaise 0.5  tsk. dijonsennep 0.5 lime...

Varm Chokolade

Her i den kolde tid, vil jeg lige dele denne opskrift på Varm chokolade, som er fundet i min mors gamle kogebog for unge husmødre ingridienser:...

Havregryns-kugler

Denne opskrift, er en juletraditon vi har haft i mange år i, opskriften stammer fra min mormor som døde da jeg var ganske lille. Du skal...

Forloren hare med skilt sauce

Forloren hare er det vi hjemme hos os kalder rigtig mormor-mad. Mad som er ved at forsvinde til fordel for pastaretter og andre udenlandske madvaner, og...