Steg´s Maduniverset Blog

Juleklodser

  ingredienser 150 g hvedemel 1 tsk. bagepulver 225 g sukker 5 spsk. kakao ½ tsk salt 150 g magarine 2 æg 1 tsk. vanillesukker 1...

Adventskage

    250 g ukrydret svinefedt 500 g lys sirup 500 g sukker 10 g potaske saft af en citron 1 kg hvedemel 10 g hjortetaksalt...

Brownies

2 æg 185 g sukker 2 tsk. vanille 50 g mel 1 knsp. bagepulver 2 spsk. kakao 60 g hakkede valnødder 40 g hakkede hasselnødder 75...

Grov pesto

Ingredienser3 dl hakkede grønne urter fra haven – eller noget andet grønt, fx fennikeltop, persille, grønkål eller basilikum1-2 fed hvidløg 50 g grofthakket parmesan 75 g...

lækker spaghetti bolognese

  spaghetti Bolognese finder du i utallige vertioner på nettet og i bøger. Denne finder jeg i min smag, jeg har endnu ikke helt gået efter...

Osse buko

Tror dette bliver årets sidste oplæg på hjemmesiden med simremad, vinterspise. Men på en kold vinterdag, så er der ikke noget bedre og heller ikke meget...

Høns I Asparges

Høns I Asparges

  Høns i Asparges – serveret i Tartelleter (til 25 stk (8 personer som aftensmad og 12 som forret)) Ingredienser: 1 høne 2 løg 4 gulerødder...

Dobbelt Chocolate Chip Cookies

(ca. 16 stk) Ingredienser: 200g blødt smør 200g sukker ½ tsk vanilje essens 1 stort æg 225g hvedemel en knivsspids salt 1 tsk natron 115g hvide...

Trifli

til 4 pers. ingredienser: 50 gr. små makroner ( ca 8 stk.) 1 spsk. Madeira (orange likør) 2 æg 30 gr. melis 2 1/2 dl. sødmælk...

Tunmusse

Denne ret, har min kone Helle lavet mange gange, gerne når der er gæster som forret. også velegnet til det store frokost bord ingredienser: 5 bl....