Steg´s Maduniverset Blog

Høns I Asparges

Høns I Asparges

  Høns i Asparges – serveret i Tartelleter (til 25 stk (8 personer som aftensmad og 12 som forret)) Ingredienser: 1 høne 2 løg 4 gulerødder...

Dobbelt Chocolate Chip Cookies

(ca. 16 stk) Ingredienser: 200g blødt smør 200g sukker ½ tsk vanilje essens 1 stort æg 225g hvedemel en knivsspids salt 1 tsk natron 115g hvide...

Trifli

til 4 pers. ingredienser: 50 gr. små makroner ( ca 8 stk.) 1 spsk. Madeira (orange likør) 2 æg 30 gr. melis 2 1/2 dl. sødmælk...

Tunmusse

Denne ret, har min kone Helle lavet mange gange, gerne når der er gæster som forret. også velegnet til det store frokost bord ingredienser: 5 bl....

Kaviar rand

Ingredienser: 1 gl. sort kaviar 3 bl. husblas 100 gr. mayonnaise saft af 1/2 citron 1/2 tsk. karry 3 dl. piskefløde salt Tilbehør: rejer hårkogte æg...

Ananasfromage

Her er der endnu en fra frøken Marie Skov, kogebog for unge husmødre, 1. udgaven har snart 100 års fødselsdag Ingredienser: 250 gr. ananas 35 gr....

Appelsinfromage

4 pers. Fra Marie Skov kogebog ingredienser: Saft af 4 store appelsiner Saft af en citron 100 gr. melis 2 æg 6 blade husblas 4 dl....

Citronfromage

Denne dessert, er meget gammel, men tror aldrig den ryger helt i glemmebogen. For tiden er den blevet meget populær igen. opskriften er fra min mors...

Burger Bolle

Den perfekte bolle til din coleslaw og pulled pork burger       Burgerboller 6 stk. 3½ dl lunken vand 175 g durummel 450 g hvedemel 1½ spsk. vindruekerneolie...

Helles Fødselsdags-boller

Denne opskrift har min “kone” Helle lavet i mange år. ungerne brokker sig, hvis ikke de er lavet til deres fødselsdag. Ingredienser: 125 gr magarine 1...