Om Steg´s maduniverset

Print Friendly, PDF & Email

Denne hjemmeside er dedikeret for og til mine børn, ikke fordi, de ikke selv kan finde en god opskrift på nettet. Mere som en opslagsbog, af madoplevelser, jeg og min familie, kan få glæde af i mange år.

Hjemmesiden er optimeret til at køre godt på smartphone og tablet, så det er nemt at have opskriften, der hvor man har brug for den, nemlig i køkkenet. På sigt håber jeg at flere familie medlemmer vil bruge og tilføje, deres “must have” opskrifter.

Dette vil så dermed sige, at det ikke er unikke opskrifter, men opskrifter du sikker kan finde mange steder på nettet, og nogle af billederne har jeg lånt, indtil jeg har fået taget mine egne. De billeder med mit logo på, må gerne blive brugt, lånt mm til andre hjemmesider, da jeg ikke stempler dem med copyright. jeg vil kun blive glad for det 😉
Jeg kan godt lide at lave god mad, men bedre endnu jeg elsker at spise velforberedt mad. Meget af de opskrifter jeg vil dele, er mad som mine bedste forældre ville sætte pris på, mine juletraditioner er gamle, så opskrifter på småkager mm. er som man lavede dem for 80 år siden.

Så hvem du end er, er du meget velkommen til mange timers hygge i køkkenet, og velbekommen

 

Filip Steg