Pot au felt
Pot au felt En herlig kød-grøntsagsgryde fragi Frankrig. Hver egn har sin specielle måde at lave pot-au-feu på. Når retten er færdig, sies bouillo-nen og serveres...
Pot au felt En herlig kød-grøntsagsgryde fragi Frankrig. Hver egn har sin specielle måde at lave pot-au-feu på. Når retten er færdig, sies bouillo-nen og serveres...
250 g palmin, 250 g flormelis, 100 g kakao, 3 hele æg, reven skal af i appelsin, 50 g grofthakkede hasselnødder, 50 g grofthak-kede...
(Ca. 120 stk.) 125 g mørk sirup, 250 g mørk farin, 500 g hvedemel, 125 g kartoffelmel, 375 g smør, saft og skal af...
ingredienser 150 g hvedemel 1 tsk. bagepulver 225 g sukker 5 spsk. kakao ½ tsk salt 150 g magarine 2 æg 1 tsk. vanillesukker 1...
250 g ukrydret svinefedt 500 g lys sirup 500 g sukker 10 g potaske saft af en citron 1 kg hvedemel 10 g hjortetaksalt...
2 æg 185 g sukker 2 tsk. vanille 50 g mel 1 knsp. bagepulver 2 spsk. kakao 60 g hakkede valnødder 40 g hakkede hasselnødder 75...
Dette er en almindelig engelsk Pie, jeg kaldte den for Jule Pie pga. at jeg brugte resterne fra and og flæskesteg, det kunne lige så godt,...
Nu er det blevet efterår, og kom til at tænke på dengang far her var barn, og mad man bare ikke bruger og snakker om...
Ingredienser3 dl hakkede grønne urter fra haven – eller noget andet grønt, fx fennikeltop, persille, grønkål eller basilikum1-2 fed hvidløg 50 g grofthakket parmesan 75 g...
spaghetti Bolognese finder du i utallige vertioner på nettet og i bøger. Denne finder jeg i min smag, jeg har endnu ikke helt gået efter...
Seneste kommentarer