Tunmusse
Denne ret, har min kone Helle lavet mange gange, gerne når der er gæster som forret. også velegnet til det store frokost bord
ingredienser:
5 bl. husblas
250-300 gr. tun
2 dl. grønsags boulion (1 terning)
1 1/2 dl. piskefløde
1. bundt dild
1 spsk. citron saft
salt og peber
Pynt: dild og citron skiver/både evt. rejer
Fremgangsmåde:
husblas lægges i blød i koldt vand, til det er blødt, derefter hældes vandet fra og husblasen smeltes i vandbad. Tunen mixes i blender sammen med boulion, fløde, dild og citron. Den smeltede husblas røres i og mussen smages til med salt og peber. Tunmussen fyldes i form og stilles i køleskab 4-5 timer før servering, før anretning pyntes tunmussen, serveres med lunt flütes
Velbekommen
se evt, husblas grundopskrift
Seneste kommentarer