Den du ved nok
Den du ved nok, har jeg nok bagt i ca. 30 år. Nu ligger den alle steder på nettet, men synes også den hører til her.
400 | gram | Sukker |
4 | Æg | |
4 | dl. | Sødmælk |
450 | gram | Hvedemel |
4 | tsk. | Vanillesukker |
3 | spsk. | Kakao |
4 | tsk. | Bagepulver |
300 | gram | Margarine |
Glasur | ||
200 | gram | Margarine |
7 | spsk. | Kaffe færdiglavet |
2.5 | spsk. | Kakao |
3 | tsk. | Vanillesukker |
100 | gram | Kokosmel |
375 | gram | Flormelis |
Sukker og æg piskes godt. Mel, vanille, bagepulver og kakao blandes og hældes i dejen skiftevis med mælken. Smelt margarinen, afkøl den og hæld den i dejen.
Fyldes i en stor bradepande ca. 33×38 cm. Bages ved 190 grader C. alm. ovn i ca. 25 minutter.
Når kagen er afkølet smøres den med glasur.
Glasur:
Margarinen smeltes og røres med færdigbrygget kaffe, kakao og vanillesukker, kokosmel og flormelis.
Kagen her kan med fordel fryses.
Dejligt, du også kommer på banen med lidt opskrifter søster, den kage skal jeg snart prøve at lave. Ved jo den smager godt