Juleklodser
ingredienser
150 g hvedemel
1 tsk. bagepulver
225 g sukker
5 spsk. kakao
½ tsk salt
150 g magarine
2 æg
1 tsk. vanillesukker
1 spsk. sirup
2 dl. grofthakkede valnøddekerner
Glasur
1 spsk margarine
2 spsk. mælk
175 g. flormelis
1/4 tsk salt
½ vanille
Fremgangsmåde
De tørre ting sigtes sammen og margarinen hakkes i. Tilsæt de øvrige ingredienser og rør det hele godt. Smør en bradepande (ca 40×25 cm.) og fyld dejen her i. Bag kagen på midterste rille i ovnen ved 175º i ca. 30 min. Lad kagen køle af og glaser den. Glaser kagen og skær kagen i firkanter, hvoraf halvdelen pyntes med valnødder, den anden halvdel med cocktailbær
(OBS: disse kager bliver ikke tørre, de holder sig faktiske frisk meget længe)
Seneste kommentarer