Høns I Asparges
(til 25 stk (8 personer som aftensmad og 12 som forret))
Ingredienser:1 høne 2 løg 4 gulerødder 350g ærter 2 dåser Asparges med saft (ca 860g) 3 laurbærblade 60g smør 60g hvedemel 4 dl suppe fra hønen salt og peber |
Fremgangsmetode:
- Koge hønen ihvertfald i en time.
- skær løg og gulerødder op
- og pil hønen i passende stykker kød
- sæt gryden over varmen og smelt smørret, tilsæt derefter melet
- hæld væden fra dine asparges op i gryden og sørg for at gøre det lidt efter lidt, så at sovsen bliver jævn, tilsæt derefter suppen fra hønen, få den op og koge
- tilsæt derefter: gulerødder, løg, ærter, asparges og høne og salt og peber
- smag til
serveres med tartelleter eller kartofler
Ja 😉
Det er dejligt at have en lille hjælper 🙂