Danmarks bedste kringle
Danmarks bedste kringle i følge Søren Ryge ( min kone har lavet denne flere gange, og den er gó)
Søren Ryge besøgte Anne Magrethe i Hirtshals. En ganske almindelig kogekone, der bager en ualmindelig fantastisk kringle.
Opskrift og fremgangsmåde
- 2 dl lunkent vand
- 300 g margarine
- 1 pakke gær
- 3 spsk sukker
- 3 æg
- Sættes til ‘hævning’ i 20 min.
- 450 g mel æltes i med hænderne
- Hævning igen i ½ time
- Rulles ud og deles i 4 stænger
- Remonce af
- 225 g margarine
- 225 g sukker
- Kardemomme eller kanel (kanel 1 spsk)
- Rosiner
- Pensles med æg og drysses med sukker og nødder
- Hæves i 15 min.
- Bages i 14 min. ved 220 grader.
Seneste kommentarer