Coleslaw
Ingredienser
- 1 lille hvidkålshoved eller ½ stort
- 4-6 gulerødder
Marinade
- 2 spsk. Honning dijonsennep
- 1 dl æblecidereddike
- 3 tsk sellerisalt
- 2 spsk. sukker
- 1 tsk. Stødt spidskommen
- friskkværnet peber
Coleslaw dressing
- 2 dl creme fraiche – jeg brugte 18%
- 2½ dl hjemmelavet mayonaise – alternativt Hellmann’s
- salt og peber
- 2-3 tsk. sukker
Tilberedning
- Snit hvidkålen fint
- Riv gulerødderne på rivejernet
- Bland kål og gulerod sammen.
- Rør marinaden sammen og bland kål og gulerødder i – vi brugte en stor plastikpose
- Lad det trække i ca. 60 min. I køleskabet
- Rør coleslaw-dressingen af ovenstående ingredienser – smagen skal selvfølgelig være let sødlig
- Frahæld marinaden fra kålblandingen
- Kom kålblandingen i coleslaw-dressingen og vend det hel rundt, umiddelbart før servering.
Seneste kommentarer