Kaviar rand
Ingredienser:
1 gl. sort kaviar
3 bl. husblas
100 gr. mayonnaise
saft af 1/2 citron
1/2 tsk. karry
3 dl. piskefløde
salt
Tilbehør:
rejer
hårkogte æg
tomater
Fremgansmåde:
til 4 pers.
udblød husblasen i kold vand. Ror mayonnaisen med citron og karry. Knus husblasen fri for vand og smelt den over vandbad, lad den blive håndvarm. Rør husblasen i en tynd stråle i mayonnaisen. Pisk fløden stiv og vend den i mayonnaisen med let hånd sammen med kaviaren. Smag evt. til med lidt salt. Kom blandingen i en randform, der er skyllet med koldt vand, stil den kold for at stivne.
Anretning:
Løsn randen rundt i kanten med en kniv og hold evt. formen få øjeblikke i varmt vand. Vend kaviar-randen ud på et fad og garner med rejer, æg og tomatbåde. Serveres med lune flütes
Velbekommen
Seneste kommentarer