Lakserose med rejesovs
Ingredienser
4-8 salatblade.
200 g. røget laks i tynde skiver.
1 dl. mayonnaise.
1 dl. creme Fraiche.
100 g. rejer.
1 – 2 spsk. reven peberrod (kan udelades).
Salt og friskkværnet peber.
1 lille bundt dild.
Fremgangsmåde
1. Skyld salaten og læg et eller to blade på hver tallerken.
2. Bøj lakseskiverne og form dem til en ring, der minder om en rose. Sæt en rose på hver tallerken.
3. Rør mayonnaise og creme fraiche sammen.
4. Hak rejerne og kom dem i sovsen. Smag til med reven peberrod og salt og peber.
5. Gem de pæne dildkviste til pynt. Hak resten fint og rør det i sovsen.
6. Fordel rejesovsen på fire tallerkner. Placér en lakserose midt i sovsen og garnér med en dildkvist.
Serveres med ristet brød.
Seneste kommentarer